<

Результати обстеження Навального у німецькій клініці вказують на отруєння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 25.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Берлінська клініка Charite заявила, що результати обстеження російського опозиціонера Алексєя Навального вказують, що його отруїли.

Про це йдеться у заяві клініки, – повідомляє Європейська правда.

Медики Charite з вихідних опікуються станом Навального, який досі перебуває у штучній комі.

“Клінічні дані вказують на інтоксикацію речовиною з групи інгібіторів холінестерази”, – заявили медики. 

Яку саме речовину було використано, наразі не зрозуміло. Повідомляється, що дію токсину в організмі було доведено декількома незалежними дослідженнями. Для з’ясування речовини буде проведений ще один обширний аналіз.

Медики кажуть, що прогноз його стану залишається невизначеним, можливі довгострокові наслідки в області нервової системи. Навального лікують препаратом атропін.

44-річного Навального евакуювали в Німеччину цими вихідними на прохання його дружини і союзників, які заявили, що побоюються спроб приховування доказів отруєння з боку російської влади.

У понеділок 24 серпня представник уряду Німеччини не виключив, що Навального могли отруїти.

20 серпня російський опозиційний політик Алексєй Навальний потрапив до реанімації – йому стало зле в літаку на рейсі з Томська до Москви. Його госпіталізували до омської лікарні, головлікар якої називав діагнозом Навального порушення обміну речовин. 

У тій же омській лікарні спершу не дозволяли транспортувати Навального, аргументуючи це тим, що його стан нестабільний. Пізніше лікарі все ж таки погодились на перевезення політика до іншої клініки. 




коментарів: 2
  1. Це ж ця клініка де Ющенку ставили діагноз…цікаве совпадєніє, і таким кортежем хіба блогера зустрічають?!

    • Ющенка, наскільки я пам’ятаю, лікували в Австрії. А цікаве совпадєніє в тому що останнім часом травляться лише ті хто неугодний путлеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок