<

Резніков може піти з посади міністра оборони, на його місце розглядають Буданова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 5.02.2023 / Новини / /
Перегляди
227
/ Коментарі відсутні

З наступного тижня міністр оборони Олексій Резніков може залишити свою посаду, його місце, найімовірніше, займе чинний очільник ГУР Кирило Буданов, повідомили джерела.

Зазначається, що наразі команда президента роздумує, куди перевести Резнікова, адже “ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися в команді”. Про це повідомляє Українська Правда посилаючись на співрозмовників в ОПУ, Кабміні, силових відомствах та на коментар Резнікова

Як варіант розглядається, що Резніков стане новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.

Натомість посаду голови МО найімовірніше очолить Буданов. Відомо, що він вже шукає собі заміну в ГУР.

“Кирилу дуже важко йти з ГУР, він не хоче в МО, бо розуміє, що це величезна бюрократична машина. Але роздумувати часу вже особливо немає” – пояснює джерело серед силовиків.

В інтерв’ю УП, яке вийде найближчим часом, міністр оборони прокоментував можливість свого звільнення на запитання: “чи це останнє його інтерв’ю на цій посаді”.

У мене жодних розмов, що я маю припинити діяльність на цій посаді не відбувалося. Я повторю свою відповідь іншим ЗМІ: Кожен чиновник повинен усвідомлювати, що на своїй посаді він не на все життя. Він має почати етап і завершити його.
Тому я готовий до будь-якого розвитку подій. За те, що зробив, мені не соромно аж ніяк. Мені точно буде, що показати, що я зробив. А все решта – подивимося. Але кожен раз після того, як спілкуюся з УП – дійсно щось відбувається, це цікавий символ (інтерв’ю з Резніковим вийшло 24 лютого 2022 року, в день початку повномасштабної війни”, – пряма мова Резнікова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця