<

«Режим тиші»: у Херсоні ворог знову вдарив по пожежній частині, є загиблі й поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 6.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

6-го січня, в оголошений росією день тиші на передовій, у Херсоні ворог знову вдарив по пожежній частині, є загиблі й поранені.

Як передає Укрінформ, про це голова ДСНС Сергій Крук повідомив у фейсбуці, передає Укрінформ.

«росіяни вкотре підтвердили той факт, що довіряти їм не можна. Херсон. Черговий артобстріл нашого підрозділу. Є загиблі та поранені», – йдеться у повідомленні.

За даними заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, зафіксовано не менше чотирьох вибухів. Окрім того, поруч з обстріляною пожежною частиною горів будинок у приватному секторі.

“І потім вони говорять про “припинення вогню”. Це за межею розуміння будь-яких цивілізованих процесів. Вбивці, терористи та кровожери. Ось із ким ми воюємо”, – додав заступник керівника ОП.

Зазначається, що це друга пожежна частина за два дні, яку обстріляв ворог, порушуючи всі принципи і норми міжнародного права.

Як повідомляв Укрінформ, 5-го січня у Херсоні ворог завдав удару по пожежній частині.

Раніше російські пропагандистські медіа поширили інформацію, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії “тимчасове перемир’я” можливе після виходу з тимчасово захоплених територій, адже Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує тільки загарбників.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов назвав заклик росії припинити вогонь та встановити перемир’я на Різдво брехнею та лицемірством.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер