<

Рейдери, які захопили «Львівську вугільну компанію», працюють на Росію?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 2.09.2019 / Новини / , , , , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

2-го вересня на залізничній станції у селі Соснівка біля Червонограду Львівської області помітили російські вагони, навантажені вугіллям.

На вагонах є маркування «РЖД» (компанії «Российские железные дороги»). Їх помітили на станції «Соснівка» біля Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська».

Інформацію про російські вагони з вугіллям було опубліковано у місцевих фейсбук-спільнотах. Зокрема у спільноті “Новини Соснівка і Сілець” повідомляють:

“Російське вугілля в день знань! Щойно на станцію Соснівка (Червоноград?) прибув ешелон вантажний вугіллям. Очевидно – російським.

Поки там верха вирішують чи Роттердам плюс це харашо чи очень харашо, мої джерела стверджують, що на згадану станцію рухаються ще ешелони з тим же таки російським паливом. Станція Соснівка взята для відстійника непросто так.

Вона найближча до Червонградької збагачувальної фабрики (без обробки вугілля просто камінь). Проінформовані джерела, які представляють керівництво шахт наполягають! – Такі заїзди поставлять на коліна ДП “Львів вугілля”. Совпаденіє?”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що раніше видання «БУГ» інформувало, що «Львівську вугільну компанію» захопили рейдери.




коментарів: 2
  1. ГУРИ , ЮРКІВИ , ГОЛОТИ ( ОБОЄ ) – ДОГРАЛИСЬ ! А ВАС ПОПЕРЕДЖАЛИ – НЕ МАЙТЕ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З ВОЛИНЦЕМ . ТЕПЕР БУДЕМО ПОЖИНАТИ ПЛОДИ РУСЬКОЇ АГРЕСІЇ НЕ ТІЛЬКИ НА СХОДІ А Й НА ЗАХОДІ ! І ДЯКУЮЧИ КОМУ ? ВІДПОВІДЬ:ГУРАМ ,ЮРКІВАМ , ГОЛОТАМ ( ОБОМ ).

  2. кляті окупанти ні перед чим не зупиняться ! вчора газ, сьогодні вугілля, а завтра ? страшно подумати … остання лінія оборони – недобудована шахта ! або добудувати, або завтра вугілля окупанта захопить всю Україну !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер