<

Рейковий автобус Ковель-Хелм відправиться в перший тестовий рейс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 5.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

5 травня, вперше відправляється у тестову подорож рейковий автобус з Ковеля до Хелма, – повідомив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

“Буду дуже прискіпливо все аналізувати та розглядати, аби при потребі запропонувати внести певні корективи, щоби задум відбувся. Ще є ряд проблемних моментів регіонального та національного рівнів з української сторони, які ми спраглі вирішити”, – повідомив він, – пише ВолиньPost.

“У Хелмі разом з польськими колегами ще поміркуємо над ефективними формами та методами прикордонного та митного контролів. Прагнемо удосконалити та пришвидшити цю процедуру як на польській так і на українській територіях. Поставили собі завдання: забезпечити проїзд за дві години, вартістю не більше 150 гривень”.

“Сьогодні запросив долучитися до роботи нашої групи Ковельського міського голову. Після розмови, маю впевненість, що Олег Кіндер виявить максимальну активність. Адже його позиція також є важливою та значущою. Тільки завдяки конструктивній співпраці усіх сторін можна отримати хороші плоди. Тим паче, що саме Ковелю, як і Хелму, даний проект обіцяє багато розвиткових перспектив”.




один коментар
  1. Якщо цей автобус не буде зупинятися на проміжних станціях то, виходить, мешканцям любомля потрібно їхати у ковель, щоб сісти у цей автобус? будуть іздити хіба що ковельчани…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер