<

“Регіоналівську шваль” – в тюрми: емоційне звернення Ігуря Гузя до Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 15.06.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 10

15-го червня  після шарпанини депутата Парасюка з колишніми “регіоналами” у Верховній Раді, нардеп Ігор Гузь звернувся до Президента України та правоохоронних органів вжити дій щодо представників “Опозиційного блоку”.

Люстраційні процеси щодо “регіоналів” за вбивства на Майдані та війну на Сході так і не відбулися. На цьому поставив акцент народний депутат України Ігор Гузь після “розбірок” у Верховній Раді між Володимиром Парасюком та представниками “Опозиційного блоку”.

“Оця “шваль” сьогодні нам диктує умови. Оця “шваль” не відповіла за вбивства на Майдані, за початок війни. Пане Президенте, ви з ними граєтесь? Ви їх прикриваєте? Ви їх по тюрмах не посаджали. І сьогодні ця “шваль” диктує умови, кого нам звільняти, кого ні. Тому я звертаюсь до генпрокурора Луценка, до керівників СБУ, МВС, НАБУ терміново почати розбиратисяз цими покидьками”, – виразився нардеп під час засідання.

Правоохоронні органи повинні зупинити реванш екс-регіоналів та покарати їх за трагічні події, які пережила Україна. Вони, “підстьобані” Путіном, починають диктувати умови. Якщо правоохоронна система не арештує їх, це зробить народ – впевнений депутат.

“Подивіться на Вілкула чи Шуфрича. Вони, нагромадивши ресурси, маючи власні телеканали, викидаючи мільярди будуть робити все можливе, аби повернутися до влади. Їхні фінансисти – у Відні: Фірташ чи Льовочкін, Ахметов, який “сидить” в Конче-Заспі. Ми всі не маємо права допустити реваншу», – зауважив Ігор Гузь.




коментарів: 10
  1. Ну, це вже пане Ігорю, щось трохи наближене до гасла “Ігор прийде – порядок наведе!” Ви були обрані нововолинською громадою. Без її голосів Ви ніколи не стали б народним депутатом ВР. Ви клялись народу України у вірності. Тепер, територіальна громада, чекає Ваших наступних кроків по люстрації найперших керівників Нововолинська, що впали під тягарем корупційних спокус. Надіюсь, Ви не забули тих часів, коли носили носили на нозі “браслетку патріота” у Луцьку? А у ті часи Нововолинська місцева, “ригівська” влада носила на лацканах костюмів колорадо-смужки і молилася на портрети ідола Януковича у своїх кабінетах, переслідуючи націоналістів. Те ж стосується і нинішнього заступника прокурора І.Васьовчика, у міжрайонній прокуратурі м. Володимира-Волинського. Хто, як не Ви, Ігорю Володимировичу?! Готові (ГО “Україна + Польща”) до співпраці. Тільки, щоби всерйоз. Зателефонуйте, якщо не горді.

    • Ніхто вам телефонувати не буде. Знайшовся крутелик- Анатоль прийде порядок наведе своїми нескінченими балачками

  2. КРУТО!
    Оце реально той Гузь, якого знаю.
    Який за правду загризе!
    Так тримати!

  3. Пане Ігор , починаємо з себе.Що ти зробив щоби позбутися ригоначальничків і риго мерів на окрузі в себе? Звідки в Тебе походить твоє найближче оточення,довірені особи…. не від оточення Борі(покійного) бородатого????Видалите коментар то прокляну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер