<

Реформа МВС: у містечках з’являться шерифи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 23.09.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На “програму українського шерифа” додатково виділили 140 мільйонів гривень.

МВС розпочало впроваджувати реформу системи дільничних міліціонерів, на реалізацію якої Кабмін додатково передбачив у держбюджеті на цей рік 140 млн грн. Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час виїзного засідання уряду в Полтаві, передає Укрінформ.

“Зараз міністерство розпочало вже другу програму з впровадження поліцейських на вулицях України – і не тільки у великих містах, а й у містечках і навіть селах. Я б це назвав програмою українського шерифа, де на місце дільничних міліціонерів прийдуть поліцейські – не тільки в новій формі, не тільки на нових автомобілях, але, в першу чергу, наново треновані, з новою філософією, з новою політикою ставлення до кожного громадянина і до кожної родини”, – сказав Яценюк.

За його словами, для реалізації “програми українського шерифа” з держбюджету виділять для МВС додаткових 140 млн грн. Крім того, Яценюк додав, що зараз глава МВС активно працює із західними партнерами – а “в основному нам допомагають США, Канада” – і що були проведені переговори з країнами-членами ЄС щодо отримання фінансування для Національної поліції як на цей, так і на наступний рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок