<

“Реал” розгромив “Шахтар” 4:0

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 16.09.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Донецький Шахтар не зумів розпочати нинішній розіграш Ліги чемпіонів з пристойного результат. У 1 турі турніру гірники на Бернабеу були розгромлені мадридським Реалом з рахунком 4:0. Ще в першому таймі Шахтар зумів триматися, а потім команда посипалася. Сталося це все після вилучення Степаненка на початку другого тайму.

Усі ж нещастя гірників розпочалися ще в першому таймі. Реал до 30-ї хвилини мало турбував Шахтар і був лише момент у Бензема, котрий не влучив у порожні ворота. А на 30-й хвилині господарі таки забивають. Після навісу від Іско П`ятов не втримує м`яч в руках і на добивання грає Бензема – 1:0. Але забивши гол Реал зазнав і суттєвої втрати, коли поле через травму залишив Бейл, – повідомляє Українська правда.

Пропустивши, підопічні Мірча Луческу не стали розкриватися, і продовжували грати усією командою в захисті. А атаки Шахтаря не було, як не були ефективними дії Марлоса, Тайсона та Гладкого. Реал грав у свою гру та ще й не особливо напружуючись. Шахтарю ж доводилося зпітніти, щоб зупинити Роналду та Ко. У перші 45 хвилин Реал більше не забив, а Шахтар так жодного разу і не поцілив у ворота Наваса, який відверто нудьгував у “рамці”.

На старті другого тайму Шахтар залишається у меншості. Степаненко стрибнув в ноги Рамосу і отримав друге попередження і залишив команду в меншості. Але горе ходить поруч. На 54-ій хвилині суддя ставить абсолютно неіснуючий пенальті за начебто гру рукою Срни, хоча насправді м`яч зустрівся лише зі спиною хорвата. Тим не менше з 11 метрів Роналду був влучний і подвоїв рахунок у грі – 2:0.

Без голу ворота Шахтаря протрималися лише вісім хвилин. Хорватський суддя Бебек ставить ще 11-метровий і цього разу за гру рукою у штрафній Азеведо. Тут вже без питань до суддівського корпусу. І знову таки з позначки Роналду переграє П`ятова – це вже 3:0. Цим голом Мірча Луческу вже все зрозумів і дав пограти молодим українцям Коваленку та Малишеву, які замінили Тайсона і Марлоса. Обидва гравці гру не зіпсували, а Малишев навіть відзначився бойовою жовтою карткою і пасом на Тейшейру, коли Шахтар мав єдиний момент у цій грі забити гол.

Реал на рахунку 3:0 не зупинився і провів ще один м`яч. Хет-трик оформив Роналду, який після удару Марсело добивав круглого вже у порожні ворота П`ятов – 4:0. Для Шахтаря нічого трагічного цей результат не несе. Вся боротьба в групі попереду і, можливо, судді в Європі колись також розпочнуть помилятися і в бік Шахтаря, як це було тривалий час в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер