<

Реакція мережі на 23 лютого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 23.02.2017 / Новини /
Перегляди
69
/ коментарів 7

Українці знову дискутують – 23 лютого – це свято агресора або старий добрий чоловічий день.

Сьогодні в Росії, Білорусі, Киргизстані і Таджикистані відзначають 23 лютого – День захисника вітчизни, – пише Корреспондент

Це свято, яке було узаконене в Україні в 1999 році указом Леоніда Кучми, а в 2014-му, після Революції гідності і початку війни на Донбасі, його затаврував президент Петро Порошенко:

Замість нього Порошенко заснував нове свято – 14 жовтня – День захисника України. В цей же день церква відзначає Покров Богородиці, а українські націоналісти – річницю створення УПА.

І поки нове свято все ще приживається, в мережах сьогодні знову пожвавилися дискусії про те, вітати чи ні чоловіків з 23 лютого.

Корреспондент.net зібрав зріз думок в соцмережах – за і проти 23-го лютого, а також меми та картинки, які сьогодні постять жителі України, в т. ч. Донбасу і Криму:




коментарів: 7
  1. Як легко сьогоднішні депутати відмовляються від свого минулого.УКРАЇНЦІ,завтра вони відмовляться від сьогодення…

  2. 12 вересня 1991 року- Закон України, який не відмінений і за яким ми можемо святкувати це свято. А президент, кабан солодкий, з окупантами воює, а свята 23 не визнає. Шо за непорядок.

  3. З Днем Радянської Армії і Військово-Морського Флоту.Святкують ті,вітають тих ,хто в Радянській Армії служив!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 23 лютого-гівно, а не свято! Наше свято 6 грудня та 14 жовтня. Слава Україні Слава Збройним Силам України та Українському Військово-Морському Флоту! Слава героям АТО та волонтерам! Смерть московським окупантам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер