<

Ракетний удар по Краматорську та обстріл Херсона: ситуація у регіонах зранку 26 березня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 26.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
216
/ 1 коментар

Минулої доби, 25-го березня, а також у ніч проти 26-го березня російсько-окупаційні війська вкотре атакували Україну. Внаслідок цього є загиблі, постраждалі та руйнування.

Донеччина

Приблизно опівночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — поцілили у промислову зону. За оперативною інформацією, минулося без жертв, написав голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

На Донецькому напрямку вночі та зранку тривають інтенсивні обстріли Авдіївки з артилерії та «Градів», у тому числі касетними боєприпасами.

Снаряди влучили по території 4 вулиць та коксохімічного заводу. У Курахівській громаді пошкоджено дві двоповерхівки у Гострому та приватний будинок у Кураховому.

На Горлівському напрямку одна людина загинула у місті Часів Яр, ще одна — у Північному Торецької громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено два дачні будинки у Костянтинівці та декілька будинків у Предтечиному.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено 15 будинків у Званівці і пʼять будинків у Переїзному. У Сіверську пошкоджено будівлю залізничного вокзалу та декілька прилеглих приватних будинків.

Всього за добу росіяни вбили двох жителів Донеччини, поранили ще одного.

Херсонщина

За інформацією ОВА, російські окупанти за добу 49 разів атакували мирні населені пункти області. Випустили 210 снаряд з мінометів, артилерії, танків, безпілотників та авіації.

Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли тричі. У місті пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби через російську агресію девʼять жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Харківщина

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Зокрема, під вогнем окупантів перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча та інші міста і села.

Внаслідок танкового обстрілу села Тимофіївка Богодухівського району знищено житловий будинок та господарчі споруди, ще два будинки пошкоджено. Через обстріли Вовчанська з реактивних систем залпового вогню також пошкоджено житлові будинки.

Вчора в селі Шестакове Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 70 років. Від отриманих травм він загинув, розповів голова ОВА Олег Синєгубов.

Сумщина

росіяни здійснили обстріл території Краснопільської та Білопільської громад. По Краснопільській громаді вночі росіяни били з мінометів — 16 прильотів.

По Білопільській громаді сьогодні зранку був гранатометний обстріл — 10 пострілів. Попередньо, без наслідків, написали в ОВА.

Запорізька область

За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Новоданилівка, Чарівне, Кам’янське, Білогір’я, Гуляйполе, Оріхів, Ольгівське, Гуляйпільське, Новоандріївка, Мала Токмачка, Червоне, Малинівка, Лугівське, Степногірськ, Степове.

Надійшло 20 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури внаслідок обстрілів військовослужбовцями рф, зазначили в ОВА.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер