<

Райони Волині закликають виділити кошти на європейські проекти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 31.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині реалізовують масштабний проект Світового Банку у сфері охорони здоров’я. Про це йшлося 31-го жовтня під час оперативної наради в облдержадміністрації.

У рамках проекту Світового Банку на Волині реалізовують субпроект із профілактики та лікування захворювань серцево-судинної системи. Повідомляє волинський інформаційний портал “VIP”.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук зауважив, що сподівання розпочати основні роботи у цьому році не справдилися, а тому їх перенесли на наступний рік. Тож важливо передбачити у бюджетах усіх рівнів кошти на співфінансування обсягом у 10 % від вартості обладнання, розхідних матеріалів у 138 амбулаторіях. Їх закупівля планується вже в першому кварталі 2017-го.

Наприклад, у Володимирі-Волинському модернізують дві амбулаторії. З місцевого бюджету на це потрібно буде виділити 35 тисяч гривень. Тож Кошарук заклиав місцеві адміністрації при формуванні бюджетів, враховувати початі і заплановані в рамках європейських проектів роботи. «Одна наша копійка притягує багато зовнішніх коштів», – наголосив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа