<

Рада Європи не визнає «вибори» на окупованому Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 14.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Комітеті міністрів РЄ провели обговорення “виборів”.

У середу, 14 листопада, Комітет міністрів Ради Європи обговорив так звані “вибори” на окупованому Донбасі та заявивпро невизнання цього порушення Мінських угод. Про це повідомив постійний представник України в РЄ Дмитро Кулеба у Twitter, – передає Тиждень.

“За дорученням Порошенка ми ініціювали і сьогодні провели обговорення фейкових виборів на окупованому Донбасі під час засідання Комітету міністрів Ради Європи. Повне невизнання цього грубого порушення Мінських домовленостей державами-членами. Підтримка України. Самотність Росії”, – написав постпред.

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко заявив, що 12 листопада постійна рада Організації з безпеки і співробітництва в Європі збереться у Відні, щоб обговорити так звані “вибори” на території окупованих районів Луганської та Донецької областей, які відбулися 11 листопада.

Європейський Союз закликав Росію припинити фінансувати та надавати військову допомогу незаконним збройним формуванням в окупованих районах Донбасу.

Нагадаємо, 11 листопада в окупованих районах Донецької та Луганської областей пройшли так звані “позачергові вибори” глав терористичних організацій “Донецька народна республіка” та “Луганська народна республіка”. Вони відбулися всупереч українському законодавству, Мінським угодам та міжнародному праву. Однак, попри протест України та світу, окупанти визнали псевдовибори “такими, що відбулися” та оголосили результати –  у ОРДО “переміг” Денис Пушилін (60,85%), натомість в ОРЛО – Леонід Пасічник (68,3%).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок