<

Рада ухвалила закон про проведення перших місцевих виборів в об’єднаних громадах 25 жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 4.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Верховна Рада прийняла закон, який зробив можливими вибори в об’єднаних територіальних громадах 25 жовтня. За це проголосували 227 депутатів, проти – Опозиційний блок та Радикальна партія

Зокрема, документ регулює процедуру призначення та проведення виборів у територіальних громадах – повідомляє – Українська правда

Перед голосуванням депутати довго дискутували щодо якості цього закону, зокрема тому, що він був поданий 2 вересня, але за цей час декілька разів його редакція змінювалася. Останню редакцію з трибуни перед голосуванням зачитав депутат від БПП Руслан Князевич.

Як відомо, в Україні протягом певного часу триває процес добровільного об’єднання місцевих рад у громади.

На 25 жовтня вже призначені вибори сільських, селищних, міських та обласних рад, але вибори керівництва об’єднаних територіальних громад досі не були призначені та урегульовані.

Щойно Парламент ухвалив законопроект номер 3008, що спрощує процедуру об’єднання територіальних громад.  Присутні в залі мери міст та селищ,з-поміж яких були екс-регіонали та ті, кого загальнонаціональні ЗМІ показували як організаторів антимайдану, сприйняли новину гучними оплесками – пише Громадський рух “Чесно”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер