<

Рада створила електронний реєстр військовозобов’язаних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 16.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Верховна Рада прийняла закон про створення Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних. За це рішення проголосували 236 депутатів із 348.

Реєстр повинен буде допомогти веденню військового обліку; плануванню та виконанню заходів мобілізації, призову на строкову військову службу, прийняттю на військову службу за контрактом; інформаційному забезпечення осіб, звільнених з військової служби, і так далі, – пише Корреспондент.

У ньому будуть розміщені особисті і службові дані військовозобов’язаних громадян України у віці від 17 до 60 років, зокрема, відомості про дату виїзду за межі України і дату повернення.

Власником всієї інформації буде виступати Міноборони, а розпорядником – Генштаб.

Сюди буде перенесено відомості з ЦВК, Держприкордонслужби, Міносвіти, міграційної та фіскальної служб. Також реєстр поповниться даними військовозобов’язаних (призовників) з облікових карток та особистих справ військкоматів.




коментарів: 2
  1. Від 17 до 60 років,-поподають самі депутати,їх родичі….чинуши всіх рангів…це ж всьоьго Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних….Туди буде перенесено відомості з ЦВК, Держприкордонслужби, Міносвіти, міграційної та фіскальної служб,відомості про дату виїзду за межі України і дату повернення…..дуже цікавий реєстр….власником всієї інформації буде виступати Міноборони, а розпорядником – Генштаб??? Оце олігархи попоали….за що голосують….УКРАЇНЦІ такого не буде ніколи…дані в реєстрі будуть тільки про ВАШИХ чоловіків та дітей….краще на шию ошейник електронний…миж їх раби….чи довго???….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер