<

Рада наклала санкції на лучанина Тимощука за підтримку агресії росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:07 | 14.12.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
354
/ коментарі 3

Верховна Рада України ухвалила постанову щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до спортсменів із російської федерації та інших держав.

У списку є 56 спортсменів, з них 55 – громадяни росії, а також один громадянин України – Анатолій Тимощук, повідомляє top-news.

У супровідних документах зазначається, що до списку потрапили спортсмени, що «системно і активно підтримують війну проти України, легітимізують військове вторгнення та геноцид українців збройними силами російської федерації».

Санкції, накладені на спортсменів, триватимуть 10 років. Вони передбачають, серед іншого, блокування активів осіб на території України, обмеження торговельних операцій, а також застосування заборон в’їзду на територію України, позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення. Загалом у переліку санкцій – 18 пунктів.




коментарів: 3
  1. Давно того глиста обсмоктаного прищучити треба було.
    толян – ти чмо продажне!

  2. Які санкції??? Кулю в потилицю пітерському зраднику всадити! І батькові для початку з Луцька б не зашкодило, за те що таку сволоч зробив! А там толя може б таки на погріб приїхав то тоді і йому….

  3. Кишки шльондрі толіку випустити! Охочих немало би знайшлося. Та воно ссикло навряд чи ще коли сюди з пітєра повернеться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер