<

Пивзаводи Волині поповнили бюджет на 1,3 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 10.12.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За підсумками 11 місяців 2014 року до державної скарбниці волинські платники акцизного податку сплатили 1 мільйон 337 тисяч гривень цього платежу.

Таким чином, прогнозовані фахівцями ДФС Волині надходження з акцизного податку виконані в повному обсязі, – повідомляє ВолиньПост з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Волинській області

Зважаючи на той факт, що платники акцизного податку на Волині – це винятково місцеві пивзаводи, їх податковий супровід та обслуговування на належному рівні, – запевнили в ГУ ДФС у Волинській області.

«Ми з розумінням ставимося до того моменту, що попит на пиво значною мірою залежить від сезону. Відтак, аналізуємо і прогнозуємо надходження з акцизного податку з врахування цього фактору», – зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Керівник ГУ ДФС Волині запевнив, що за умови дотримання вимог чинного законодавства виробниками пива та лише легальної реалізації, зі сплатою визначених законом платежів, надходження акцизного податку в області зростатимуть.

Довідка

Платниками акцизного податку на Волині є 6 місцевих пивзаводів, 5 з яких працюють на території обслуговування Луцької ОДПІ, та 1 – на території обслуговування Нововолинської ОДПІ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер