<

Питаннями сфери оподаткування волиняни цікавилися у 239 письмових зверненнях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 1.10.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

До територіальних органів ДФС протягом січня-вересня 2015 року надійшло 239 письмових звернень громадян.

Кожне четверте звернення від громадян цьогоріч – 61 від загальної кількості, стосувалося особливостей та доцільності проведення перевірок, у 45 зверненнях громадяни відмовлялися  від реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Питання  відрахувань із заробітної плати та умов легальної праці стали темою 29 звернень, а особливості справляння загальнодержавних податків піднімалися у 24 зверненнях.

Разом з тим, громадяни  9 разів письмово  інформували про ймовірні факти ухилення від сплати податків і стільки ж разів – про проблемні питання у поданні звітності. Питанням виконання судових рішень присвячено теж  9 звернень громадян.

У решті звернень  платники податків цікавилися особливостями реєстрації та обліку, ліцензуванням певних видів діяльності, місцевих податків та ЄСВ,

Тим часом, на дії, бездіяльність посадових осіб територіальних органів ДФСв та підвідомчих установ і організацій, перегляд їх рішень волиняни скаржилися у 14 письмових зверненнях.

Як повідомили у відділі реєстрації платників та електронних сервісів ГУ ДФС у Волинській області, до компетенції якого належить організація розгляду звернень громадян,  вичерпні роз’яснення та  шляхи вирішення порушених питань запропоновано усіх платникам податків, котрі зверталися письмово до органів ДФС в області..

А питання, що вимагали особливої уваги керівного складу територіальних органів ДФС, обговорювалися з громадянами в ході 18 особистих прийомів громадян.

Нагадаємо, що поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби, оперативно та в повному обсязі вирішити суперечливі питання, які виникають у сфері адміністрування податків та у митній сфері можна за допомогою сервісу «Пульс». Телефон цілодобової лінії (044) 284-00-07.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер