<

П’яний волинянин на автомобілі збив чотирьох велосипедистів. Двоє загинули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 12.04.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У неділю, 9 квітня, на вулиці Ковельській у селищі Турійськ п’янийводій, керуючи автомобілем «Renault Meggan», збив чотирьохвелосипедистів. Двоє із них загинули на місці пригоди, одну потерпілу госпіталізували. Водія поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

За кермом легковика перебував 31-річний мешканець селища Турійськ. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння водій збивчотирьох велосипедистів, які рухалися в попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди двоє велосипедистів, 34 та 25 років, загинули на місці. Ще одну велосипедистку, 31-річну місцеву мешканку, госпіталізували увідділення реанімації районної лікарні. 25-річну постраждалу велосипедистку не госпіталізовували.

Водія затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізоляторутимчасового тримання. Нині, слідчі оголосил йому про підозру у вчиненнікримінального правопорушення передбаченного ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якікерують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від пяти до десяти років позбавлення волі. Триваєдосудове розслідування.




коментарів: 2
  1. 5 рочків відсидить у гіршому випадку і випустять падлюку на волю далі очі заливати

  2. розстріляти ту падлюку…Сука за вкрадену курку-5років дають і за подвійне вбивство.Де блядь пр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер