<

П’яний водій з України на швидкості врізався в житловий будинок у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 5.08.2021 / Новини / /
Перегляди
1044
/ коментарів 7

4-го серпня 30-річний українець, який проживає в Шамотульському повіті в Польщі на своєму авто врізався на великій швидкості у будинок і сильно пошкодив його.

Про це повідомили місцеві правоохоронці. В салоні авто, окрім винного в інциденті, перебував ще пасажир. Про це повідомляє Yavp.pl, посилаючись на польські ЗМІ.

Зазначають, що мешканці будинку ще спали, коли у нього на швидкості врізався автомобіль Renault Koleos. Машина знесла захисний бар’єр біля будинку та пробила стіну. За словами мешканців, автомобіль також вибив вікна та пошкодив меблі.

На щастя, ніхто з людей, які на момент інциденту знаходилися у будинку, не постраждав. Люди спали в кімнатах, які не зачепило.

За кермом легковика, як підтвердили пізніше поліцейські та місцеві ЗМІ, був емігрант з України. Його та пасажира госпіталізували з травмами.

Українець не впорався з керуванням, бо був у стані алкогольного сп’яніння. Аналіз показав 2,5 проміле алкоголю в його крові.

Все, що сталося у ту ніч, зафіксували камери моніторингу. На записі видно, що небезпечна пригода відбулася о 4:36, а водій практично не гальмував.




коментарів: 7
    • Рахувати можна гроші, наприклад. Калікою – вважати. Вчити мову ніколи не пізно

  1. Моментальний депорт, та відразу в АТО на почесну місію камікадзе – ідеальний готовий кандидат

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа