<

П’яний експрокурор на Рівненщині збив на смерть жінку та втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:33 | 10.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
437
/ 1 коментар

У ніч з 8-го на 9-те вересня біля села Немовичі, що на Рівненщині, п’яний водій позашляховика на смерть збив скутеристку та втік із місця ДТП.

За повідомленням поліції, 38-річний водій позашляховика на швидкості на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів збив водійку скутера, яка рухалась у попутному напрямку. 35-річна жителька села Немовичі загинула на місці ДТП, – інформує Рівне media.

Після скоєння ДТП водій не зупинився. Його продовжували наздоганяти патрульні. Чоловік намагався вимкнути фари, аби сховатися від правоохоронців.

Під час спілкування із водієм у нього виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте перевірку на Драгері він проходити відмовився.

Наразі водія затримали помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом смертельної ДТП, що була скоєна у стані сп’яніння, внесли відомості в ЄРДР за частиною 3 статті 286-1. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до десяти років.

Згодом з’ясувалось, що за кермом авто перебував експрокурор Іван Скобух, про це повідомляють родичі загиблої жінки.

У пресслужбі обласної прокуратури “Рівне Медіа” підтвердили, що чоловік і справді працював в обласній прокуратурі:

“Так, Скобух працював у прокуратурі. Він був звільнений у серпні минулого року. Він був прокурором відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації”, – сказала речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа