<

П’яний чоловік з Нововолинська ледве не зарізав таксиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 20.02.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Житель Нововолинська після гучного застілля викликав таксі. У салоні автомобіля чоловік завів розмову із водієм.

В якусь мить пасажирові не сподобалася відповідь водія, тож почав непристойно висловлюватися та погрожувати йому фізичною розправою. Для переконливості своїх слів розлючений чоловік приставив до шиї співрозмовника ніж та наказав їхати до автозаправки, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

Водій, побоюючись за життя, виконав переконливе «прохання» пасажира. Але скориставшись неуважністю п’яного пасажира, таксист зупинив транспортний засіб та вискочив із салону. Бандит із ножем кинувся услід, але наздогнати його не зумів, тож повернувся назад до автомобіля. Свою злість він зігнав на машину: ножем пошкодив панелі салону та кришку капота.

На місце події прибули працівники міліції, які припинили злочинні дії хулігана та відібрали ніж.

Нововолинський міський суд Волинської області засудив хулігана на три роки і шість місяців позбавлення волі з іспитовим терміном два роки за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Враховуючи те, що підсудний повністю відшкодував завдані збитки, присудив сплатити потерпілому ще п’ять тисяч гривень моральної шкоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер