<

Путіна не запросили на ювілейні урочистості з нагоди висадки в Нормандії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 3.06.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Президента Росії Вову Путіна вперше не запросили на урочисті та пам’ятні заходи з нагоди 75-річчя початку Нормандської операції.

Про це йдеться в повідомленні уряду Великої Британії, – пише Громадське.

Так, масштабні заходи з нагоди 75-річчя початку операції Overlord у Другій світовій війні відбудуться 5 червня на півдні Англії та 6 червня — на узбережжі французької Нормандії.

В основних подіях відзначення Нормандської операції візьмуть участь прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент США Дональд Трамп, який 3-5 червня здійснить державний візит до Великої Британії.

Окрім британської сторони у заходах вищого рівня візьмуть участь представники інших держав-учасників Нормандської операції: США, Канади, Франції, Австралії, Нової Зеландії, Бельгії, Польщі, Норвегії, Данії, Нідерландів, Греції, Словаччини, Чехії. Німеччина також запрошена.

Водночас, Путіна вперше, починаючи з 2004 року, не запросили на подію. Зауважимо, що Путін брав участь у заходах з нагоди 70-ї річниці D-Day у 2014-му — вже після окупації Криму та початку агресії проти України.




коментарів: 9
  1. Не запросили значить не поважають, за діла його підлі. І на парад в московію ніхто не їздив. Скоро його паскуду тільки північна корея буде запрошувати.

    • скоро ти будеш жити без газу і з бензином по космічних цінах, це факт, а не твої вигадки

      • До твого відома Україна використовує лише близько 20% імпортного газу, а решту сама добуває, тому якось викрутимось, а нафту не проблема купити в будь кого іншого за ту саму ціну, отже від цих заборон найбільше постраждає тільки твоя рідна козломордія на чолі з …уйлом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер