<

Путін заборонив росіянам протестувати в вишах, церквах, портах, на вокзалах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:13 | 7.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
187
/ коментарі 2

Президент росії володимир путін підписав закон, який розширює перелік місць, де заборонено проведення зібрань, мітингів, ходи та демонстрацій – це університети, школи, органи публічної влади, порти, церкви, інші місця.

Про це повідомляє Укрінформ.

Відтепер акції протесту заборонені в будівлях органів публічної влади і на прилеглих до них територіях, аеропортів, залізничних та автомобільних вокзалів, портів, у будівлях і на території вишів, шкіл та лікарень, земельних ділянках, де розташовані церкви та інші споруди.

Крім того, заборона пошириться на території, що прилягають до об’єктів життєзабезпечення, у тому числі які забезпечують функціонування електричних, теплових, водопровідних та газових мереж.

Також новий закон передбачає, що кожен регіон може додатково запроваджувати власні заборони місць зібрань, мітингів та демонстрацій, якщо такий захід “обумовлений історичними, культурними, іншими об’єктивними особливостями суб’єкта російської федерації”.

Раніше в росії було заборонено проводити мітинги лише біля будівель резиденцій президента, судів, екстрених оперативних служб та установ ФСВП (Федеральної служби виконання покарань).




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер