<

Путін відповів на пропозицію Зеленського: У Москві в будь-який час

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:20 | 22.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ коментарів 8

Президент Росії Володимир Путін відповів на пропозицію глави України Володимира Зеленського про зустріч і запропонував зустрітися в Москві “в будь-який зручний час”, але відмовився обговорювати проблему Донбасу.

Про це Путін повідомив під час брифінгу, – пише УП.

“Що стосується пропозиції українського керівництва і президента Зеленського – хотів би сказати наступне. Останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські стосунки.

Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, до російської мови й до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні… Дуже багато кроків, про які ми лише шкодуємо.

Якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих відносин, ми будемо це тільки вітати. Залишається питання – що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то в першу чергу керівництво України повинно зустрічатися з керівниками “республік” “ЛНР” і “ДНР”, а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія.

А якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час”, – заявив він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним “у будь-якій точці українського Донбасу” та запевнив, що Україна не боїться Росії.




коментарів: 8
  1. Да-да Зєля.
    Можеш взяти з собою моджахеда “куля в лоб так куля в лоб”, в того є досвід мочити федералів з близької відстанні.
    Авось не промахнеться

    • Та нє, в нього така морда лиця, шо ніхто ніякі перемовини вести не схоче.
      Хай сидить дома, мразь!

  2. А не завелика честь буде тому ватажкові фашистсько-тоталітарного утворення під назвою росія, щоб до нього на поклін їхав чесно обраний президент демократичної держави?

  3. їдь, не бійся ! ти кращий ! навідь краще пеці ! путя тебе на руках повинен носити ! може навідь нагородить…головне, ще одну каденцію втримайся !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер