<

Путін планує окрему зустріч із Зеленським, – Пєсков

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 6.12.2019 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент Росії Володимир Путін планує провести в Парижі двосторонні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, із президентом України Володимиром Зеленським та з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на ТАСС.

“Настрій (у Путіна – ред.) серйозний, очікування одне – сприяти врегулюванню внутрішньоукраїнського конфлікту на південному сході цієї країни. Забезпечити ще раз загальне розуміння безальтернативності виконання мінських домовленостей, не допустити спроби будь-якого розмивання мінських домовленостей”, – заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Путін планує провести на полях саміту окремі зустрічі з лідерами країн “нормандської четвірки”.

“Плануємо здійснити такі важливі двосторонні зустрічі і з президентом Макроном, і з канцлером ФРН Меркель, і з президентом України Зеленським”, – повідомив Пєсков.

За словами Пєскова, на “нормандському саміті” буде “предметне і фахове обговорення” врегулювання ситуації на Донбасі.

Інформацію про те, що в Києві нібито розглядають можливість створення в ОРДЛО “муніципальної варти” з представників України, ОБСЄ та т.зв. “ДНР” і “ЛНР” речник Путіна коментувати не став:

“Ми так само разом з вами дізналися це з повідомлень ЗМІ, тому зараз коментувати не вважаємо за можливе”.

За словами Пєскова, Москва впевнена, що Парижу вдасться забезпечити всі необхідні умови для проведення саміту, незважаючи на акції протесту в місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер