<

Путін офіційно направив війська РФ в Україну: у Донецьку колона техніки рушила до лінії зіткнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 22.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
940
/ 1 коментар

Володимир Путін наказав направити на Схід України російські війська нібито «для підтримки миру».

Укази Путіна, опубліковані на офіційному інтернет-порталі правової інформації Росії, пише Українська правда.

«У зв’язку зі зверненням Голови Донецької  та Луганської Народних Республік Міністерству оборони Російської Федерації забезпечити до укладення договору, названого у пункті 3 цього Указу, здійснення Збройними Силами Російської Федерації на території Донецької Народної Республіки функцій щодо підтримання миру», – йдеться в указі

Як пише «Радіо Свобода», в окупованому Донецьку повідомили про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із центру міста в напрямку до лінії фронту з українськими військами.

«На сотій одиниці збилися з рахунку. Ішла з Донецька трасою між Донецьком і Макіївкою, імовірно у бік Ясинуватої. З’їжджали на трасу з центра Донецька», – розповідає один із очевидців.

Очевидці кажуть, що колона танків та бронетехніки пройшла центром міста близько 22:00 за Києвом. Ешелони рухалися вулицею Університетською в північно-західному напрямку, до лінії зіткнення.

За словами очевидців, у колоні помітили танки, БТР разом із людьми. Нібито за їх словами, рух техніки тривав упродовж години.

Як сказали виданню мешканці Донецька, за останні 8 років такої кількості військ на вулицях окупованого міста не пригадують.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер