<

Путін назвав підрив Кримського мосту «терактом» і звинуватив українські спецслужби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 10.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
196
/ Коментарі відсутні

Російський диктатор володимир путін нарешті прокоментував вибух на Кримському мосту і зазначив, що це «теракт». Авторство і виконання «теракту» очільник кремля приписав спецслужбам України.

Про це інформує УНН із посиланням на росЗМІ.

Російський диктатор уперше прокоментував вибух на Кримському мосту, який стався 8-го жовтня , під час зустрічі з головою Слідчого комітету росії олександром бастрикіним.

За даними росЗМІ, путін заявив, що підрив Кримського мосту – це «теракт, спрямований на руйнування критично важливої ​​інфраструктури рф».

Також, за словами путіна, якого цитують росЗМІ, «автори, виконавці та організатори вибуху – спецслужби України».

Спершу бастрикін зазначив, що розпочато справу за частиною другою статті 205 «Тероризм», і це нібито підтверджується даними початкового етапу розслідування.

Допитано багато свідків, очевидців, розпочато та значною мірою завершено спеціальні експертні дослідження – це вибухотехнічна експертиза, генетична, криміналістична. Надано відповідні доручення про проведення оперативно-розшукової діяльності органам фсб, мвс росії.

«Нами вже встановлено маршрут руху вантажівки, де стався підрив – Болгарія, Грузія, Вірменія, Північна Осетія, Краснодарський край. Крім того, встановлені перевізники – особи, які брали участь у організації руху цього автобуса.

За допомогою оперативних співробітників фсб вдалося встановити підозрюваних з-поміж тих, хто міг готувати теракт, і людей, які діють на території російської федерації», – наголосив бастрикін.

Крім того, голова ск рф запевнив, що тривають «експертні дослідження щодо уточнення цілей і завдань цього підриву».

«Він, безумовно, має терористичний характер. Це акт тероризму. Усі наші дані початкового етапу розслідування сьогодні дозволяють нам зробити однозначний висновок – це теракт, який готували українські спецслужби, і метою цього теракту було знищення великого об’єкту цивільної інфраструктури, дуже важливого для російської федерації, особливо у Криму», – зазначив бастрикін.

За його словами, серед авторів, замовників і виконавців – «спецслужби України та громадяни росії та зарубіжних держав, які допомагали у підготовці цього теракту».

Також за словами глави ск рф, співробітникам фбс нібито вдалося встановити підозрюваних у вибуху Кримського мосту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер