<

Путін готує три сценарії щодо втручання у вибори Президента України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 25.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 7
Глава служби зовнішньої розвідки Божок підкреслив, що перед усіма російськими спецслужбами стоїть конкретне завдання “закрити українське питання”.

Російські спецслужби отримали додатково $350 млн для втручання у вибори в Україні й підготували спеціально три сценарії розвитку подій. Про це в інтерв’ю Укрінформу заявив глава служби зовнішньої розвідки України Єгор Божок.

“Ми отримали інформацію, що Кремль наказав на цей рік додатково виділити $350 млн своїм спецслужбам для роботи по втручанню в вибори в Україні”, – сказав Божок.

За його словами, перед усіма російськими спецслужбами стоїть конкретне завдання “закрити українське питання” в 2019 році.

“Закрити” означає повернути Україну в орбіту впливу Російської Федерації. І зробити це настільки надійно, щоб “ніяких кольорових революцій” в Україні більше ніколи не сталося. Для цього в Кремлі базуються на трьох сценаріях розвитку подій в Україні”, – підкреслив Божок.

Він уточнив, що перший – це реванш проросійських сил за підсумками президентських або парламентських виборів.

“У разі провалу проросійських або тих, що влаштовують Росію, сил на президентських виборах, буде застосовуватися інший сценарій, а саме – внутрішня дестабілізація чи так званий “контрольований хаос”, щоб змусити Україну силою прийняти умови, які висуває Кремль”, – пояснив глава служби зовнішньої розвідки.

Божок підкреслив, що третій сценарій Кремля – ​​це військова операція. “У разі неможливості застосування перших двох сценаріїв, в Кремлі не виключають відкритої військової агресії проти України. Імовірність реалізації 2 або 3 сценаріїв дуже висока. Які плани у Путіна, не знає ніхто, крім самого Путіна”, – додав Божок.

Відповідаючи на питання, на що підуть $350 млн, глава служби зовнішньої розвідки сказав: “На все – проплату фейкових новин і підкуп, організацію провокацій, протестів, внутрішньополітичного тиску на керівництво держави, для підготовки кібератак … Завдання, що стоїть перед усіма спецслужбами Російської Федерації, – “хто завгодно, тільки не Порошенко”.

23 січня 2019 року до ЦВК нагадали іншим країнам і міжнародним організаціям, які хочуть направити спостерігачів на президентські вибори, що РФ в Україні визнана державою-агресором.




коментарів: 7
  1. хех, рашке вигіднише всього, шоб пеця ще один термін покерував, розвалить не так швидко, але надійно

      • нах рашке пророс.кандидати ? ну шо вони дадуть ? все шо могло зацікавити рашку чи розвалене, чи “імпорто-заміщено” ! а робити знижки на газ для міфічних пророс.кандидатів – ну путін жеж вам не КПСС, він міняти гроши на хімеру не стане, йому краще тягнути, не несучи ніякої відповідальності за годування населення ! зрозумів ? хех !

  2. ота людина та його компашка проспали напад на українську землю, тепер він розказує про плани пуйла… він мав бути звільнений у 14-му.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер