<

Путін 3 години обговорював із лукашенком єдиний оборонний простір та Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:31 | 13.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
679
/ Коментарі відсутні

Володимир путін заявив, що обговорив з олександром лукашенком формування єдиного оборонного простору росії та білорусі, питання безпеки та плани військових навчань.

Про це повідомляють РИА Новости, Интерфакс, – передає УП.

Переговори путіна та лукашенка на космодромі “Східний”, куди вони прилетіли на вертольоті з Благовіщенська, завершилися.

Зустріч тривала майже три години. Їхня прес-конференція проходила на фоні ракети “Союз-2.1Б”.

Пряма мова путіна: “Обговорили і питання формування єдиного оборонного простору та забезпечення безпеки наших держав, проаналізували заходи щодо захисту західних рубежів, а також перебіг військово-технічної співпраці, уточнили плани спільних навчань.

Докладно поінформував олександра григоровича про розвиток спеціальної військової операції на Донбасі та перебіг переговорного процесу з цієї теми”.

Путін подякував лукашенкові за організацію в білорусі кількох переговорних раундів: нібито “почати прямий діалог з українською стороною стало можливо багато в чому завдяки особистим зусиллям президента білорусі”.

“Вважаємо, що білоруський майданчик цілком підходить для подальших контактів (москви та Києва – ред.)”, – заявив путін.

При цьому лукашенко назвав звірства у Бучі та інших українських містах, які побували під окупацією російської армії, “британською спецоперацією”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер