<

Пункт пропуску «Адамчуки – Збереже» планують відкрити на період відпочинкового сезону влітку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:27 | 13.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Волинській області планують тимчасово відкрити пункт пропуску «Адамчуки – Збереже» на період відпочинкового сезону з 28-го червня до 28-го серпня 2020 року.

Про це заявила голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, – інформує пресслужба облради.

Делегація Волинської області на чолі із головою обласної ради Іриною  Вахович та очільником ОДА Юрієм Погуляйком взяла участь у XIII Форумі Європа-Україна “Нові можливості, старі загрози”, що відбувся у польському місті Жешув упродовж 5-6 лютого.

“Відтепер ми плануємо проводити не дні, а місяці добросусідства у літній період, коли польських туристів цікавить відпочинок на Шацьких озерах. Для цього ми визначилися зі складом робочих груп з одного та з іншого боків, які будуть опікуватися цим питанням, адже мають бути дотримані усі санітарні, митні та інші норми, адже це велика відповідальність.

Також ми шукаємо можливість частково профінансувати цей захід за рахунок коштів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Однією із головних вимог польської сторони – зробити дорогу від Адамчуків до Шацька та велосипедну доріжку, і це уже визначено нами серед пріоритетів на 2020 рік”, – зазначила голова облради.

Нагадаємо, на Волині відкриють додатковий пункт пропуску до Польщі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер