<

Псевдомінеру Луцького «Порт-Сіті» загрожує до 6-ти років тюрми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 8.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинене 37-річним мешканцем обласного центру Волині завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Про це інформують Волинські Новини посилаючись на прокуратуру Волині.

Увечері 7-го грудня року чоловік зателефонував на лінію «102» та повідомив, що у торгово-розважальному центрі «Порт-Сіті» у Луцьку закладено вибухівку.

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронці евакуювали сотні людей, ретельно оглянули будівлю та прилеглу до торгового центру територію. Вибухонебезпечних предметів і речовин не виявили.

Особу «мінера» встановили дуже швидко й затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловікові повідомлено про підозру у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 259 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Прокуратура Волині застерігає громадян від таких вчинків та попереджає про невідворотну відповідальність за них. Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до шести років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер