<

Пса Патрона нагородили дві ветеранські організації США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:18 | 14.07.2022 / Новини / /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Український зірковий пес-піротехнік Патрон, який працює у ДСНС, отримав пам’ятні відзнаки від двох ветеранських організацій США: Veterans of Foreign Wars VFW та Bomb Techs Without Borders.

Патрона нагородили грамотою та бойовою монетою, про це повідомляють на особистій сторінці пса Патрона у фейсбуці.

Відзнаки вручили засновник Bomb Techs Without Borders Метью Говард та представниця Асоціації військових офіцерів США Донна Кальп.

Довідково: Організація Veterans of Foreign Wars VFW (Ветерани зарубіжних воєн Сполучених Штатів) – одна із найстаріших організацій у США (штаб-квартира в м. Канзас-Сіті, штат Міссурі). Створена в 1936 році, вона  об’єднує близько 2 млн осіб.

Структура має свої відділення у всіх штатах і у федеральному окрузі Колумбія, а також у 19 країнах світу, включаючи держави Азійсько-Тихоокеанського регіону, Європи та Латинської Америки.
Bomb Techs Without Borders (Бомботехніки без кордонів) заснована наприкінці 2018 року групою ветеранів армії США.

Одним із напрямків роботи організації є підвищення обізнаності про міни та інші вибухонебезпечні предмети за допомогою інформаційно-роз’яснювальної роботи в найрізноманітніших куточках світу, від Північної Америки до Європи. Тепер організація співпрацює і з українськими надзвичайниками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа