<

Привласнили землю на понад п’ять мільйонів гривень: у Волинській області викрили злочинну схему

17:41 | 16.05.2023 / Новини / , , /
Перегляди
514
/ коментарі 3

СБУ викрила групу осіб, які займались рейдерським захопленням земельних ділянок у Волинській області. Зловмисники залучили до своєї злочинної діяльності місцевого державного реєстратора.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці СБУ Волині.

Аферисти систематично вносили неправдиві відомості в державні бази даних та змінювали власників земельних ділянок без належного пакету документів та необхідних перевірок.

Правоохоронці задокументували факти незаконного привласнення земельних ділянок комунальної та приватної форм власності, загальною площею 5,4 га, орієнтовна вартість яких складає майже 5,5 млн.грн.

У межах кримінального провадження уже повідомлено про підозру державному реєстратору – у вчиненні злочинів, передбачених ч.1, ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) та ч. 3 ст. 365- 2 (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, вирішується питання про повідомлення про підозру іншим учасникам злочинної схеми, а також встановлюють усіх причетних до протиправної діяльності.




коментарів: 3
  1. Якщо має хоч маленьку владу ,бидло готове красти ,красти ,красти -це така наша дійсність .

  2. А де є така ціна на землю 1га коштує чуть не мільйон гривень?Купіть в мене по такій ціні 4,5гектари.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер