<

Привітання народного депутата Ігоря Гузя з новорічно-різдвяними святами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 31.12.2019 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь вітає волинян з новорічними та різдвяними святами.

Дорогі українці! Шановна громадо! Щиро вітаю вас і ваші родини!

Рік, що минає – це непростий період для усіх нас. Але, водночас, це рік – продуктивної праці. Я особисто і моя команда зробили багато для громади мого округу. Є чим пишатися. І все це завдяки вашій активній позиції – жителів Прибужжя.

Серед наймасштабніших проєктів, які вдалося реалізувати, це – капітально відремонтований басейн у садочку № 9 у Нововолинську, два мультифункціональні майданчики зі штучним покриттям на вулиці Сірка та на 15-му мікрорайоні в місті гірників, будуються великі, сучасні спортмайданчики у Благодатному та селищі Іваничі, реконструюється приміщення колишнього ангару у Володимир-Волинському ліцеї під фут зал, та збудували на його території футбольне поле.

Риловиця – великий рекреаційний проєкт, сучасний парк, де відпочиватимуть не лише місцеві жителі, а й гості княжого міста. Розпочали реконструкцію парку в Любомлі та запроваджуємо енергоощаді заходи у закладах освіти міста. За мого сприяння у 2019 році в окрузі відкрили чотири дитячих садочки та багато іншого.

Вдячний кожному з вас за неймовірну енергію, підтримку, натхнення і щирість. Ви спонукали мене діяти, не зупиняючись. Ви продемонстрували високу довіру до мене, а я, зі свого боку, – намагатимуся не зрадити ваших сподівань.

У планах – відстоювати ремонт ключових дорожніх артерій області, пошуки і налагодження співпраці з іноземними інвесторами для розвитку місцевих громад, залучення коштів держбюджету для інших стратегічних цілей округу, активна парламентська діяльність.

2019-ий – рік карколомних змін: обрали нового президента, уряд, відбулися позачергові парламентські вибори. Ми на порозі до місцевих виборів, які, найімовірніше, відбудуться у новому – 2020 році. Нам і надалі потрібно діяти згуртовано, бути однією командою.

Сьогодні я відчуваю наснагу і величезне бажання продовжувати свою активну роботу в окрузі. Коли в країні відбуваються зміни, ми зобов’язані використати цей шанс для себе і на користь майбутніх поколінь. Спільно ми досягнемо ще більше!

Вірю: разом ми зможемо! З Новим роком! З Різдвом Христовим!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок