<

Приватизація Волиньторфу: що кажуть в Міненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 8.11.2022 / Новини / /
Перегляди
141
/ Коментарі відсутні

Міністерство Енергетики України ініціює припинення процедури приватизації державного підприємства «Волиньторф». Про це йдеться в офіційному листі-відповіді, який 3-го листопада надійшов до профспілки.

Міненерго звернулося до Кабміну з пропозицією дати доручення Фонду держмайна України підготувати проєкт акту щодо припинення приватизації “Волиньторфу”. Про це розповіла голова профспілки підприємства Аліна Базарнова, – пише Суспільне.

Щоб зупинити приватизацію до урядовців неодноразово зверталася не лише профспілка, а й Волинська обласна рада і місцеві органи самоврядування. 

“Думка держави міняється. Ніби, планують виключити з переліку об`єктів, які підлягають приватизації та передати у керівництво Міністерства енергетики України”, – зазначив секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик.

За словами Аліни Базарнової, на даний час на держпідприємстві працюють 300 волинян. Твердим паливом “Волиньторфу” опалюється 600 установ області. З початку року підприємство реалізувало понад 75 453 тонн палива для усієї України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця