<

Приватні підприємці зможуть отримати 2 тисячі гривень на дитину – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 2.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Володимир Зеленський анонсував програму соціального захисту, згідно з якою ФОП 1 або 2 груп зможуть отримати допомогу на дитину віком до десяти років.

Про це йдеться у відеозверненні президента, – передає Українська правда.

Він зазначив, що програма діятиме на час карантину та один місяць після його скасування. Розмір виплати становитиме близько 2 тисяч гривень.

“А ще в процесі запуску – одна з антикризових програм соціального захисту сімей. Якщо ви фізична особа – підприємець першої або другої груп платників податку, ви зможете отримати допомогу на дитину віком до десяти років. Після погодження з бюджетним комітетом Верховної Ради, яке, я впевнений, обов’язково станеться, понад 300 тисяч родин фізичних осіб – підприємців зможуть отримати таку допомогу”, – заявив Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що на програму кредитів для малого та середнього бізнесу під 3-5% заплановано до 30 мільярдів гривень.

Зеленський підкреслив, що для підприємців, які не працювали під час карантину, а отже, не зможуть показати банку дохід, гарантом виступить держава.

За його словами, додатково 6 мільярдів гривень спрямовано на збільшення мінімальної допомоги з безробіття, а також на допомогу роботодавцям, які через коронавірус зупинили свою діяльність.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер