<

ПриватБанк заявив про рекордні темпи зняття грошей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 19.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Готівки знімають більше, ніж за часів активних бойових дій.

Обсяг знятої готівки з рахунків у ПриватБанку склав до двох мільярдів гривень на день, заявив голова правління банку Олександр Дубілет, – пише Корреспондент.

Він зазначив, що це більше, ніж за часів активних бойових дій. За словами Дубілета, гроші в банкоматах є, але темпи зняття готівки є рекордними.

“Ми виконали всі платежі, ми зарядили всі банкомати. Банкомати продовжують працювати. По-моєму, НБУ ще жодної копійки нікуди не дав. Ми продовжуємо працювати, заряджати банкомати. У нас йдуть рекорди – щоденні зняття, 2 мільярди гривень. Такого не було навіть в період військових дій. Тоді було 1,7-1,8 мільярда”, – зазначив він.

У свою чергу віце-прем’єр Степан Кубів також зазначив, що картки і банкомати працюють в повному обсязі. За його даними, станом на п’ятницю вечора у банку було 7,5 млрд готівки.

Віце-прем’єр наголосив, що кожен вкладник Приватбанку має гарантоване державою 100-відсоткове повернення. Що ж стосується юридичних осіб – то перехідний період щодо юридичних осіб буде визначено протягом 1 дня.

Водночас заступник голови Нацбанку Яків Смолій запевнив, що в ПриватБанку сьогодні якоїсь клієнтської надактивності не фіксують. За його словами, всі відділення банку працюють в штатному режимі.

Він додав, що “Національний банк докладе всіх зусиль для того, щоб підкріпити банк ліквідністю, як безготівковою, так і готівковою – щоб могли забезпечити безперебійну роботу відділень, банкоматів банку та всієї банківської системи”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер