<

ПриватБанк спростовує чутки про так звану “націоналізацію” банку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 16.12.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ажіотаж у засобах масової інформації, соціальних мережах і чутки  серед населення щодо так званої “націоналізації” ПриватБанку – штучностворена ситуація, можливо, із-за кордону. У банку нову хвилю “націоналізації” сприймають спокійно. Всі сервіси доступні клієнтам в  режимі онлайн 24/7/365. Цілодобово працює номер гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів). 

“Якщо  за кордоном переважно всі готуються до новорічно-різдвяних свят, то в Україні чомусь народ “підігрівають” фейковою темою “націоналізації”, словом, сіють серед людей паніку. Таку ситуацію штучно створюють певні організатори для того, щоб люди  не здійснювали платежів і, відповідно, припинив би роботу банк.  І тут мова вже йде не про націоналізацію, а про цілеспрямовану атаку на ПриватБанк, – розповідає керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку у Волинській області Оксана Швець. – Людьми маніпулюють і в такий спосіб їхніми ж руками хочуть дестабілізувати економічну ситуацію. А довіряти завжди  варто не фейкам, а перевіреним фактам. Поняття “націоналізація” в українському законодавстві нема. У ПриватБанку спокійно ставляться до чергової хвилі інформаційної атаки, бо більше  80% депозитів  у нас – строкові, тобто до конкретного терміну. А це виключає можливість передчасного зняття коштів. Усі  відділення та банкомати ПриватБанку стабільно працюють. Варто знати, що офіційним джерелом інформації є новини прес-служби ПриватБанку на офіційному сайті pb.ua/news”.

На Волині незмінно в звичайному режимі для обслуговування клієнтів працює 57 відділень ПриватБанку,  понад 200 банкоматів і більше  330 терміналів.  Їхні  адреси кожен може  дізнатись на сайті privatbank.ua/map/ . Також ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

Довідка: Послугами та сервісами  ПриватБанку користується більшість українців, бо він є багаторічним лідером на банківському ринку України за всіма показниками: депозитний портфель – понад 80%, сучасний інтернет-банкінг Приват24За даними дослідження GFK Ukraine у ІІІ кварталі 2016 року з ПриватБанком  співпрацює  51,4% українців – фізичних осіб старше 16 років. Вважають основним банком 42,6% користувачів банківських послуг – фізичних осіб, що більше, ніж у наступних за ПриватБанком  двадцяти трьох банках разом взятих.

Серед корпоративних клієнтів у 2016 році цей показник для ПриватБанку становить:

• юридичні особи: 56,1% співпрацюють, а 33,5% вважають своїм основним банком;

• суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи (СПД ФО): 69,7% співпрацюють, 62,3% вважають своїм основним банком.

  2015 рік ПриватБанк  закінчив із прибутком 216 млн гривень, а в першому півріччі прибуток банку становив  530,9 млн гривень. У третьому кварталі 2016 року ПриватБанк збільшив чистий прибуток у 6,5 разу в порівнянні з аналогічним періодом минулого року до 592 млн грн.

   ПриватБанк є одним із найінноваційніших  банків світу. Наприклад, понад десять років назад банк став одним із перших у світі, що почав використовувати одноразові SMS-паролі. До останніх інновацій, які отримали визнання по всьому світі, належать такі продукти, як платіжний міні-термінал, вхід в Інтернет-банкінг через QR-код, онлайн-інкасація, а також десятки різноманітних мобільных додатків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця