<

Притула вщент розкритикував пост волинської «Батьківщини» про його волонтерську діяльність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 28.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Український шоумен і телеведучий, Сергій Притула звинуватив сторінку ВО «Батьківщина» Волинь у поширенні неправдивої інформації стосовно зібраних волонтером коштів для української армії та розпіаренні на його імені. 

З цього приводу Притула написав пост у Facebook, де розкритикував дії політичної організації.

«Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО «Батьківщина» Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на Армію, вбухав їх у рекламу абсолютно маніпулятивного допису з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду», – йдеться у дописі.

Телеведучий вимагав у ВО «Батьківщина» Волинь офіційного вибачення на їх сторінці.

«Якщо в межах 24 годин офіційне вибачення не з’явиться на сторінці ФБ волинської Батьківщини, я урочисто обіцяю відступити від свого принципу аполітичності і візьмусь за вас зі всім своїм завзяттям. Сподіваюсь, ви розумієте, що завзяття у мене багацько! Ви маєте зрозуміти, що я не дозволю «юзати» своє ім’я і свою репутацію жодному політику в період передвиборної кампанії!»,  – написав шоумен.

В свою чергу ВО «Батьківщина» Волинь майже одразу розмістила вибачення на свому офіційному сайті.

«ВО «Батьківщина» Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергію Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО «Батьківщина» і конкретно ВО «Батьківщина» Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності.»

Також Волинська обласна організація «Батьківщина» заявила, що проведе службове розслідування, яким чином і хто міг розмістити подібну неправдиву інформацію на офіційній сторінці, адже не виключає втручання з боку недоброзичливців політичної сили.

За їх словами, ВО «Батьківщина» Волинь неодноразово спостерігала намагання зі сторони вчинити хакерські атаки на сайт та офіційну сторінку політичної сили.




коментарів: 3
  1. Притула справжній мужик. Знаєте, яка різниця між політичними діячами і громадськими?перші залежні від виборів, а другі від країни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер