<

Приспали дитинча кита, яке застрягло в річці в Лондоні: через значні травми воно не мало шансів видужати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:31 | 12.05.2021 / Новини / /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Дитинча кита Мінке, яке врятували з мілини на річці Темза в Лондоні, довелося приспати — воно знову застрягло, зазнало багатьох травм і, за словами зоозахисників, не мало шансів на порятунок.

Про це повідомляє Sky News, – передає Громадське.

Китеня вперше помітили ввечері 9 травня на мілині у Ричмондському шлюзі. Поліцейські, пожежні бригади та морські рятувальники змогли успішно відбуксувати його назад до річки. Далі тварину планували оглянути й випустити в море.

Волонтери з Королівського національного інституту морського порятунку (RNLI), які спостерігали за китеням, кажуть, що воно поводилося тривожно і, ймовірно, почувалося зле. Зрештою, надвечір 10 травня китеня опинилося на мілині на Теддінгтонському шлюзі.

Опубліковано British Divers Marine Life Rescue & nbsp; < "https://www.facebook.com/BDMLR/photos/a.344911678937410/3915288161899726/?type=3" > Понеділок, 10 травня 2021 р.

Британські дайвери-рятувальники морських тварин (BDMLR), які також спостерігали за китеням, повідомили, що стан тварини на суші різко погіршувався. Шансів на виживання китеняти й раніше не давали багато.

«Медики використали надувні понтони, щоб тварина не зісковзнула у воду. Це дозволило ветеринарам із Зоологічного товариства Лондона оцінити стан тварини й завершити її страждання», — кажуть у BDMLR.

Китеня планують передати британським дослідникам, щоб вони дізналися, звідки тварина потрапила в Темзу і що з нею сталося.

Кити Мінке — одні з найменших вусатих китів, вони виростають до 10 метрів. Зазвичай кити Мінке живуть 30-50 років. Їх можна зустріти у північній частині Атлантичного й Тихого океанів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер