<

Принц Гаррі та Меган Маркл планують вийти з королівської родини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 11.01.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Британський принц Гаррі та його дружина, американська акторка Меган Маркл оголосили про намір вийти з королівської родини.

Про це інформує Радіо Свобода.

“Ми збираємося відійти від “cтаршого” членства в королівській сім’ї та працювати, щоб стати фінансово незалежними, водночас продовжуючи повністю підтримувати Її Величність Королеву”– йдеться в заяві подружжя.

Вони планують “балансувати” між Сполученим Королівством та Північною Америкою.

“Цей географічний баланс дозволить нам ростити нашого сина із вдячністю до королівської традиції, в якій він народився, і надасть нашій сім’ї простір, щоб сфокусуватися на наступному розділі, включно зі створенням нашої нової благодійної організації”, – розповіло подружжя.

Це викликало чималий резонанс у мережі, а в лондонському Музеї мадам Тюссо сприйняли як неповагу. Тому воскові фігури принца Гаррі та Меган Маркл терміново забрали з виставки.

“Спільно з рештою світу ми реагуємо на новини про те, що герцог і герцогиня Сассекські склали титули королівських осіб. Відсьогодні фігури Меган і Гаррі більше не будуть частиною нашої експозиції королівської сім’ї”, – розповів Стів Девіс.

Принц Гаррі та Меган Маркл не назвали причину свого рішення. Водночас у 2019 році герцог критикував медіа через “цькування” його дружини.

Він порівнював ставлення представників ЗМІ до Маркл із їхнім ставленням до його матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі у 1997 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця