<

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл зніматимуть фільми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 22.01.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл планують знімати фільми. Співпрацею із подружжям зацікавився контент-директор Netflix.

За словами видання Daily Mail, подружжя зароблятиме собі на життя, знімаючи документальні стрічки, – передає ТСН.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл зробили заяву, що стала королівським скандалом року.

Вони вирішили скласти монарші обов’язки і переїхати в іншу країну подалі від суворих правил, протоколів і королеви.

Подія шокувала не лише звичайних британців, а й саму королівську родину. Від весни принц Гаррі і Меган більше не матимуть фінансування на виконання своїх королівських обов’язків, заявив Букінгемський палац..

Пітер Дікінсон народився в Лондоні, і хоч вже давно живе в Україні, його ранок починається з новин із Батьківщини. Він каже, британці звинувачують у розколі родини Меган Маркл. Критикує герцогиню навіть її батько.

“Ну, я вже сказав, що це мене розчаровує. Вона насправді здійснила мрію кожної дівчини – кожна молода дівчина хотіла стати принцесою. Вона це отримала. Вони руйнують інституцію, здешевлюють її”, – заявив батько Меган Томас Маркл.

Пара займатиметься виробництвом і озвученням документальних фільмів на соціальні теми, зокрема, психічне здоров’я та зміна клімату.

Це підтвердив головний контент-директор Netflix Тед Сарандос під час церемонії SAG Awards-2020. Він також заявив, що дуже зацікавлений в роботі з принцом та його дружиною.

“Хто б не зацікавився? Так, авжеж!”, – повідомив Тед.

За словами інсайдера, принц Гаррі та Меган планують робити документальні фільми, схожі на ті, які Гаррі продюсує для Apple TV. Герцоги сповнені рішучості довести своїй сім’ї, що це дійсно спрацює. Утім, подружжя поки не поспішає підписувати комерційні контракти – вони виключають усі сумнівні угоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця