<

Прикриваючись екологічними питаннями «притиснули» 70% людей, які мають старі авто, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 9.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Верховна Рада України змінила порядок оподаткування ввезених з-за кордону легкових автомобілів. У четвер, 8 листопада, за прийняття в цілому законопроекту номер 8487 проголосували 250 депутатів за мінімально необхідних 226.

Щоправда, “АвтоЄвросила” ухваленим законопроектом незадоволені, – повідомляє Кордон.

Народний депутат Ігор Гузь в ефірі “5 каналу” пояснив, чому не голосував за цей законопроект.

“Я представляю виборчий округ на кордоні з Польщею, тому це питання дуже “болюче” саме для моїх виборців. Але я і ці люди розуміють, що з цим потрібно було щось робити. Чому я не голосував? Бо законодавець заклав таку норму: якщо ти привозиш автомобіль на іноземній реєстрації умовно новий – ти платиш не велику суму. Якщо ж автомобілю 15, 20 років – платити потрібно в три рази більше”, – зазначив парламентар.

За словами Ігоря гузя, люди не мають грошей завезти новий автомобіль, адже в окрузі, який він представляє таких – 90%. Ухвалення відповідного закону не підтримав.

“Ми думаємо про екологію, але у нас лишився транспорт радянського виробництва, який також забруднює повітря. Тому ось ця норма – вона ключова. Люди, з якими я спілкуюся у них логіка така: якщо у тебе є можливість привезти новий автомобіль, то треба знайшти значно більше грошей, щоб його розмитнити”, – пояснив Ігор Гузь.

“Прикриваючись екологічними питаннями ми “притиснули” 70% людей, які мають старі автомобілі”, – резюмував нардеп.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/2863342337024846/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця