<

Прикордонники України та Польщі на пункті пропуску “Ягодин” випустили в небо білих голубів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 8.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Українські прикордонники спільно з польськими колегами на так званій «червоній лінії» державного кордону на МП Ягодин випустили в небо білих голубів на знак висловлення поваги та відання данини пам’яті усім борцям проти нацизму у Європі.

У п’ятницю, 8-го  травня, у День пам’яті та примирення в усіх міжнародних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою прикордонники спільно з колегами суміжних держав випустили у небо білих голубів.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини керівник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський розповів, що до акції долучилися й на митному посту «Ягодин». З його слів, українські прикордонники спільно з польськими колегами з ініціативи нашої сторони на умовній лінії державного кордону – середину мосту через річку Західний Буг – випустили в небо білих голубів на знак висловлення поваги та відання данини пам’яті усім борцям проти нацизму у Європі, учасникам українського визвольного руху та нинішнім захисникам Вітчизни, – повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Українські прикордонники солідарні зі співвітчизниками та закликають усіх консолідуватися навколо ідеї захисту України: «Україна – єдина! Україна – понад усе!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця