<

Прикордонники повернулися на Волинь з-під Мар’їнки та Авдіївки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:56 | 18.06.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ 1 коментар

18 червня 2015 року на Волинь прибули восьмеро демобілізованих бійців Луцького прикордонного загону, які брали участь у бойових діях із російсько-терористичними військами на лінії розмежування від Авдіївки до Мар’їнки Донецької області. Серед них – і старшина застави оперативно-бойової комендатури Луцького прикордонного загону, свободівець із Володимира-Волинського Олександр Приступа.

«Ми раді, що повернулися на рідну землю живі-здорові. Разом із тим, нас не може влаштовувати той стан, у якому сьогодні перебуває наша країна. Ми не за те стояли на Майдані, а тепер воюємо на російсько-українському фронті, щоб терпіти ту брехню й корупцію, які сьогодні пронизують теперішню владу. Чому влада досі не хоче визнати, що на сході відбувається не АТО, а справжня війна? Як ми можемо досі торгувати з Росією, якщо гроші від цієї торгівлі йдуть на вбивство наших співвітчизників? Це абсурд! Це зовсім не вкладається в голови тих, хто стоїть на передовій», – заявив по приїзді на рідну землю Олександр Приступа, – інформують у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Головне завдання нашого прикордонного загону – недопуск зброї, наркотиків та інших небезпечних вантажів через кордон нашої країни. На мій погляд, із цим завданням наші бійці справилися з честю, хоча весь час ризикували життям, перебуваючи під постійними обстрілами. А щодо планів на майбутнє – то ми не зупинимось на півдорозі, будемо продовжувати боротьбу за ту Україну, якою її бачили наші доблесні предки. Якщо не на сході країни, то на місцях. Бо наша влада, на жаль, – це суцільне «болото», особливо тут, у нас, у Володимирі-Волинському», – додає старший прапорщик Луцького прикордонного загону.

2323232




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер