<

Прикордонники запобігли переправі через Західний Буг 24 ящиків контрафактних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 9.03.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

7 березня від польських колег надійшла інформація про спостереження ними на річці Західний Буг, з українського боку, гумового човна, завантаженого чорними ящиками та групи осіб, які побачивши прикордонників Польщі втекли в тил ділянки відділу «Римачі».

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Негайно було вислано прикордонний наряд, який під час перевірки ділянки відповідальності підрозділу виявив гумовий човен з 14 ящиками тютюнових виробів та ознаки перебування невідомих осіб на береговій відмілині.

Також в цей день інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон надали співробітники оперативних підрозділів. Завдяки цьому група реагування цього ж відділу виявила неподалік від лінії українсько-польського кордону 10 ящиків контрабандного курива.

Наразі усі виявлені тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. Пошук втікачів та заходи по встановленню кола всіх причетних та організаторів протиправної діяльності триває.




коментарів: 4
  1. 14-ть ящиків… або маленька бригада з 14-ти чоловік принесла по ящику, або не маленький бус, який за деревом не сховаєшь… як же знайти порушників?

  2. та хто их шукати буде. и так якби польша не подзвонила-то мусили типа отреагирувати.

  3. Сплять вони ……дуже часто буває тільки проїдь дорогами біля кордону зразу провіряють документи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер