<

Прикордонника з Волині, який збив на смерть 4-х осіб взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 15.05.2015 / Новини / /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

Військова прокуратура Західного регіону України проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою одного з військовослужбовців ДПС України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Про це інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як встановили військові прокурори, вказаний військовослужбовець, перебуваючи за кермом автомобіля в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на групу осіб, які перебували на узбіччі автодороги. В результаті цього чотири особи загинули на місці події. Ще четверо отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

Військовослужбовця затримали в порядку статті 208 КПК України, йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України.

Як повідомив заступник військового прокурора Західного регіону України, начальник слідчого управління Євген Білоусов, 14 травня 2015 року суд обрав запобіжний захід стосовно прикордонника в вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідково:

Кримінальний кодекс України передбачає покарання за таке діяння позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у страшній ДТП на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин загинуло четверо людей.

Родичі загиблих у страшному ДТП готові вчинити самосуд над прикордонником




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа