<

Прикордонник, який спричинив ДТП з 5 загиблими, сидітиме 10 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 8.07.2016 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок Ковельського міськрайонного суду у справі Василя Білаша.

Цей прикордонник у травні минулого року скоїв ДТП, в якому загинуло 5 осіб, ще троє отримали важкі тілесні ушкодження, – повідомляє ВолиньPost.

Засуджений у нетверезому стані (експертиза зафіксувала 1,9 поміле алкоголю в крові) керував автомобілем Мітцубісі Галант. Рухаючись трасою Ковель-Любомль поблизу Люблинця зі швишкістю 160 км/год обігнав автобус та врізався у навтовп, який зібрався з нагоди іншої ДПТ. Автомобіль Білаша також протаранив ще в три автівки.

Під час першого судового засідання сержант прикордонної служби заперечував свою вину, наводив неправдиві докази, – йдеться у вироку Апеляційного суду області.

«Йому батьки загиблих дітей казали: «Покайся! Наших дітей все-рівно не повернеш. Ми самі тобі попросимо менший вирок». А він усе заперечував», – розповіла після судового засідання прокурор відділу Військової прокуратури Західного регіону України Вікторія Кондрашова.

Василь Білаш рішенням вже двох судів засуджений до максимального строку ув’язнення за статетю 286 КК України -10 років позбавлення волі та позбавлення права керування транспортним засобом на три роки.

Сам Василь Білаш на судове засідання не з’явився.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця