<

Причащали всіх з однієї ложки: у Дніпрі перед входом до церкви вирили траншею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 15.04.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ коментарів 6

У Дніпрі перекопали вхід до церкви, де у Вербну неділю парафіян причащали з однієї ложки. Влада вважає, що церковники таким чином порушили постанови міської ради про карантинні заходи.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко в соцмережі фейсбук, – передає Укрінформ.

“Один із служителів культу (не плутати зі священнослужителями), напевно згідно зі статутом чи штатним розкладом МП, прийняв рішення про проведення масового заходу, порушуючи постанову міської ради. У цьому заході, що відбувся цієї неділі, служитель культу при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і покірних мирян… Однією і тією самою ложкою, з однією і тієї самої бадді. 300 осіб. Я не знаю, чи викладають зараз в духовних семінаріях основи гігієни і академмінімум про нерозповсюдження інфекцій, але те, що керівник вищезгаданої обителі наплював на рішення міської ради, залишається фактом”, – заявив Лисенко.

Він також повідомив, що у виритій траншеї було виявлено снаряд часів Другої світової війни.

“Траншею огороджено. Працює МНС. Будемо уважно обстежувати всю територію…”, – уточнив Лисенко і попросив представників усіх конфесій утриматися від проведення всіх масових заходів на період карантину.

Напередодні про жорсткі заходи щодо порушників повідомив міський голова Борис Філатов в особистому акаунті соцмережі фейсбук.

“Крім штрафів від поліції і кримінальних справ, ви отримаєте весь комплекс заходів від міської влади, відкатаних на наливайках і пунктах прийому брухту. Хочете сидіти без води і світла, з закладеними дверима і перекопаними дорогами? Ми вам все це забезпечимо. Також чекайте скасування документів по землі і будь-яких дозволів на реконструкцію. Я вас чесно попереджаю. І не допоможе вам ніхто. Ні мої прекрасні відносини з Владикою Іринеєм, ні депутатське лобі, ні сам Господь Бог”, – заявив Філатов.




коментарів: 6
  1. “наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і покірних мирян…”
    Читаєш і таке враження що люди тупі безсловесно барани , яких заставили силою до цього обряду

  2. Правду казав Дубінський про Філатова, ще як він репост написав що буде розтрілювати людей разом з собаками,повний д….. .

  3. Да…нас ще не тільки такі біди чекають, за все прийдеться розлачуватись людям. Вже і не дивуюсь ні війні, ні смерті людей там, ні онкохворим дітям…ні коронавірусу. Це ще квіточки…Скоро дійсно будем заздрити тим, хто помер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер