<

При Волинській митниці хочуть створити Громадську раду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 13.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині активісти та митники домовилися про співпрацю.

Громадські активісти та волонтери створили робочу групу про створення консультативно-дорадчого органу при Волинській митниці, – написав на своїй сторінці Народний Контроль Волинь

Відбулася зустріч за ініціативи громадського руху «Народний Контроль» у четвер, 11 червня.

Нагадаємо, під час приїзду на Волинь та зустрічі із громадськими організаціями народного депутата, члена профільного комітету ВР з питань податкової та митної політики Андрія Антонищака громадськість підняла питання необхідності створення громадського, консультативного органу при митниці.

«Сьогодні ми в усній формі домовилися про створення робочої групи та підписали звернення на нардепа Андрія Антонищака та в.о. начальника Волинської митниці Андрія Андрейківа щодо створення юридичного органу – громадської ради», – розповів координатор «Народного Контролю», депутат Луцькради Павло Данильчук.

На думку громадських діячів, наявність такого комунікаційного майданчика дозволить більш оперативно вирішувати нагальні питання, що виникають при перевезенні через державний кордон гуманітарних вантажів, призначених для потреб АТО, а також напрацьовувати спільні ініціативи, направлені на вдосконалення законодавства у митній сфері.

До слова, участь у заході взяли представники «Народного Контролю» «Автомайдану України», об’єднання «Активіст», «Самооборони Волині», благодійного фонду «Волинь 2014», Волинської спілки ветеранів Афганістану, Цивільного корпусу «Азов».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер